Pe cât de proaspete sunt ingredientele produselor noastre, la fel trebuie să fie și gândirea noastră corporativă. Numai dacă lucrăm cu toții având la bază o viziune comună, valori împărtășite de toți și cu o  misiune puternică în minte vom putea culege roadele succesului. Zi de zi și frunză cu frunză! Aici ilustrăm principiile companiei noastre și oferim o perspectivă asupra strategiei noastre pentru succes: să consolidăm în continuare imaginea Grupului Eisberg în ochii clienților noștri ca partener preferat pentru salatele savuroase, proaspete și gata de consum, legume, fructe și cartofi și să inspirăm cu o gândire la fel de proaspătă. Privim cu mândrie la istoria noastră bogată, care a modelat ceea ce înseamnă Eisberg în prezent și conducem acest nume, cu energie proaspătă, spre un viitor mai bun.

VIZIUNEA NOASTRĂ:

Ajungem pe noi culmi, împreună

Nevoile clienților noștri sunt centrul atenției și acțiunilor noastre. Împreună, vom oferi cele mai bune servicii clienților noștri.


VALORILE NOASTRE

Apropiere, Diversitate, Reputație și Parteneriat

Suntem aproape de clienții noștri și le înțelegem nevoile. Vedem diversitatea ca o oportunitate și ne distingem de restul prin experiența noastră inegalabilă. Oferim soluții inovatoare și parteneriat stabil. Toate acestea sunt, pentru noi, rețeta succesului.


MISIUNEA NOASTRĂ

  • Savoare fresh în fiecare zi:

Facem tot posibilul pentru a ne asigura că toți clienții noștri mănâncă „simply fresh” în fiecare zi: prin experiențe plăcute și sănătoase, produse atent selecționate care se prepară simplu și rapid. Un deliciu pentru toate simțurile!

  • Progres continu

Clienții noștri așteaptă de la noi soluții eficiente și calitate garantată – fără niciun un compromis. Ne străduim să le depășim așteptările și să progresăm cu fiecare ocazie. Cu pasiune și ingeniozitate, suntem mereu în căutare de noi modalități de a le oferi clienților realizări remarcabile și durabile.

  • Alături de clienți pe calea către succes:

Clienții noștri se află în centrul atenției și acțiunilor noastre. De succesul lor depinde și al nostru. Cunoaștem provocările partenerilor noștri și nevoile consumatorilor. Cu produse proaspete, inovatoare și servicii de încredere, suntem alături de clienții noștri pe calea către succes.

  • Angajați entuziaști:

Angajații Eisberg sunt cu adevărat pasionați și dedicați meseriei lor. Ca echipă ne dorim să avem succes cu fiecare inițiativă și să ne asumăm responsabilitatea pentru acțiunile noastre. O comunicare deschisă și transparentă este la fel de importantă ca o colaborare respectuoasă. Drumul pentru cariere interne și formare este deja pregătit. Ingredientul nostru principal: entuziasmul!

AJUNGEM PE NOI CULMI, ÎMPREUNĂ – FRUNZĂ CU FRUNZĂ !

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin