Cristian Mărgărit

Cristi se declară un promotor și susținător al vieții sănatoase și a tot ceea ce o astfel de alegere implică: nutriție, dietă, sport, relaxare... iar pentru asta îți alocă, zilnic, timp pentru documentare. Este un constructor de meniuri sănătoase, cu și fără salate, și un prieten apropiat al salatelor Eisberg.

Vezi rețetele lui Cristian

Chef Jakob Hausmann

Jakob Hausmann este chef și antreprenor, proprietarului restaurantului „Mica Elveție” din centrul vechi al Bucureștiului. Vedetă TV și figură recunoscută în breaslă, Jakob este un elvețian stabilit în România acum un sfert de secol, timp în care a pus „Mica Elveție” pe harta celor mai longevive și cunoscute locante bucureștene. Jakob a creat și semnat pentru Eisberg zeci de rețete de salate, de la salate simple și inspirate la interpretări personale ale unor rețete deja consacrate, cum ar fi Salata Caesar sau Salata Waldorf cu somon. Firul roșu ce unește aceste rețete este Găsiți rețetele exclusive ale lui chef Jakob Hausmann aici:

Vezi rețetele lui Chef Hausmann

Cosmin Dragomir

Cosmin Dragomir este jurnalist și cercetător în gastronomie. Coordonează Gastroart.ro, prima revistă online dedicată istoriei gastronomiei și ospitalității românești (cu articole de istorie gastronomică universală și din domenii conexe). Gastroart include o bază de date digitalizată ce cuprinde sute de rețete din manuscrise vechi – caietele bunicilor (perioada interbelică și din comunism).

Citește articolele lui Cosmin Dragomir

Benny Adegbuyi

Benny (Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi) este un kickboxer român și fost luptător K-1. S-a născut pe 24 ianuarie 1985 la Cluj-Napoca din mamă româncă și tată nigerian și mai are o soră mai mică. Tatăl său este decanul unui institut politehnic în Nigeria. Benjamin a copilărit în Aiud. Trăiește în București, unde se și antrenează. În prezent este în topul mondial al kickboxingului, în promoția GLORY. Părinte și influencer, sportiv exemplar și bun român, Benny este unul dintre prietenii noștri care, zilnic, #iubescsalatele.

Urmărește-l pe Benny

Instagram Facebook

Tiberiu Vintiloiu

Tiberiu Vintiloiu, fost sportiv de performanță, este în prezent antrenor de fitness și specialist în „postural allignment” - disciplina unei poziții corecte a trupului. E, de asemenea, un talentat influencer și o o sursă de inspirație pentru prietenii săi - inclusiv pentru noi.

Vezi articolele lui Tiberiu Vintiloiu

Ana Morodan

Ana Morodan poate fi descrisă în multe feluri: este ceea ce numim „influencer” (vorbește zilnic cu publicul ei de mii de oameni); este ceea ce numim „socialite” (are o viață socială activă, pe care o arată parțial și restului lumii); dar ce o definește cel mai bine este descrierea de „personaj”: Ana Morodan este o actriță care joacă un singur rol - pe cel al Anei Morodan!

Urmărește-o pe Ana

Instagram Facebook

Logo Facebook Logo Instagram