Pământ sănătos, aer proaspăt, apă curată şi mult soare sunt cele mai bune premise pentru a cultiva ceva natural. Dar pentru produse de top este nevoie de mai mult: experienţă, tehnologii moderne de prelucrare, un mod de gândire şi o acţiune orientata spre calitate şi toate acestea cu o responsabilitate clară pentru sustenabilitate.

Rădăcinile noastre elveţiene ne marchează politica fără compromisuri în ceea ce priveşte calitatea.
Produsele finale de cea mai bună calitate reprezintă baza pentru satisfacţia şi încrederea clienţilor noştri. Furnizorii noştri respectă standarde stricte, completate de controale regulate. Responsabilii cu calitatea de la grupul eisberg menţin contactul cu toţi furnizorii noştri pe parcursul întregului an. Doar în acest mod pot ajunge materiile prime de înaltă calitate în unităţile noastre de prelucrare şi salatele perfecte pe masa dumneavoastră.

Lanț termic impecabil

Pentru ca toate produsele eisberg să poată ajunge la consumatorii noştri sub formă de delicatese proaspete, este esenţială o temperatura pozitiva de maxim 8⁰C. În acest scop asigurăm un lant termic perfect, de la recoltare până la livrarea amestecurilor de legume proaspete. Verificările de laborator permanente, atât cele interne cât şi cele externe independente, urmăresc respectarea temperaturilor şi a directivelor privind igiena.

Igienă fără compromisuri

Standardele ridicate de igienă atat la cultivare cat si la procesare sunt pentru noi de la sine înţelese. Verificările interne şi externe precum şi certificările BRC, SQMS, HACCP şi ISO 9001/14001 asigură o respectare întocmai a standardelor noastre de calitate.

Ambalare în atmosferă controlată în funcție de produs

Prospeţimea şi aroma se menţin şi după procesul de ambalare. Instalaţiile noastre moderne ambalează salatele eisberg după ultimele cercetări ştiinţifice, adaptând compoziţia aerului din pungă la cerinţele produsului ambalat. Rezultatul: un termen de valabilitate optim al produselor şi o calitate ireproşabilă până în ultima zi. Nu folosim nici un fel de aditivi.

Trasabilitate: de la produsul final până pe câmp

Indiferent de stadiul procesului de producţie: pe câmp, la prelucrare sau pe drum spre rafturile de vânzare a salatelor procesate: ţinem sub control toate etapele. Acest lucru este posibil prin reţeaua noastră de asigurare a calităţii, eisberg Quality Assurance Network (EQUAN) cu ajutorul identificării barcodurilor. EQUAN ne furnizează toate datele necesare pentru siguranţa produselor. Impecabil şi transparent.

Verificarea pentru o materie prima bună și proaspătă

Materia primă de cea mai bună calitate este de maxima importanta. Acest lucru începe la plantare, acolo unde partenerii noştri, fermierii care se ocupă de grădinărit, respectă directivele clare conform GlobalGAP şi sunt verificaţi în permanenţă. Departamentul nostru de aprovizionare, răspunde de achiziţionarea zilnică de materie primă precum şi de achiziţiile strategice pentru clienţii noştri.

Responsabilii de calitate din grupul eisberg menţin contactul cu furnizorii pe parcursul întregului an. Doar oferind produse proaspete de înaltă calitate permanent, putem să satisfacem aşteptările clienţilor noştri. În sezonul de vară, materia primă provine din exploataţiile agricole din imediata apropiere a pieţelor de desfacere, iar in anotimpul rece o procurăm din exploataţiile noastre partenere din Spania, Italia, Tunisia, Egipt, Maroc şi Turcia.

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin