Varietatea naturii se oglindeşte în amestecurile noastre de salată. Partenerii noştri traditionali plantează preponderent pe camp deschis, cultivă şi recoltează cu grijă dupa care salata este prelucrată de noi în condiţii de maxima igiena. Susţinem în mod special cultivarea locală în scopul scurtării traseelor de transport. Logistica foarte bine coordonată asigură o prospeţime maximă.

Consiliere pe câmp

O echipă de specialişti de la grupul eisberg oferă consultanţă în teren tuturor exploataţiilor agricole care livrează deja sau doresc sa livreze produse grupului eisberg, cu privire la tipurile potrivite de salată, calitatea optimă a solului, modul de cultivare pentru asigurarea calităţilor produsului şi tehnici de recoltare. În domeniul materiei prime avem un rol activ în dezvoltarea soiurilor printr-un schimb de experienţă permanent cu firmele producătoare de răsaduri.

Specificațiile produsului și controlul la recepție

Toate materiile prime se analizează la recepţie după specificaţiile noastre detaliate. Respectarea cerinţelor pe care le impunem şi care sunt stabilite cu partenerii noştri înainte de prima livrare este decisivă pentru politica noastră de calitate fără compromisuri. Toate datele de calitate sunt administrate prin platforma centrală de date EQUAN şi sunt operate şi de furnizorii noştri. EQUAN garantează un control de calitate eficient şi ne serveşte ca bază pentru analize extinse.

Relații de durată

Noi întreţinem relaţii de parteneriat de lungă durată cu furnizorii noştri, bazându-ne pe posibilităţile de dezvoltare, schimb de experienţă şi interese comune privind calitatea. Această reţea ne permite să asigurăm o aprovizionare neîntreruptă şi la calitatea eisberg obişnuită, chiar dacă există situaţii de excepţie datorită condiţiilor meteorologice.

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin