Chef Salad cu brânză de capră și gutuie

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!

Această combinație-spectacol nu e doar savuroasă la gust și rafinată ca prezență. Nu e doar hrănitoare și foarte aspectuoasă. E și foarte ușor și rapid de făcut! Iată ce vă trebuie pentru două porții:

- O pungă de mix „Chef Salad” de la Eisberg
- O gutuie mai mare
- 100g de crutoane de pâine (dacă nu aveți la îndemână sau nu le faceți, puteți folosi crackers sărați sau alte produse de panificație similare)
- 200g de brânză de capră (Feta, caprese, chevrotin, telemea de capră etc.)
- o mână de stafide
- o mână de semințe de pin
- un plic de dressing Eisberg cu oțet de Tokaj și piure de gutuie
- ulei de măsline extravirgin și piper proaspăt măcinat - după gust

Cum se asamblează salata:

Gutuia spălată se taie felii sau cuburi și se rumenește la cuptor (15-20 de minute la 175 de grade). Alternativ, puteți sota gutuia într-o tigaie antiaderentă, cu puțin unt sau ulei de măsline, până se înmoiaie și prinde culoare. Puneți gutuia deoparte.

Semințele de pin se prăjesc, în aceeași tigaie antiaderentă, 4-5 minute - desigur, pot fi folosite și crude, e o chestie de preferință. 

Dacă nu aveți crutoane gata cumpărate sau alternative, le puteți face foarte ușor - trei felii de pâine tăiate cuburi, pe care le trageți în tigaie cu puțin ulei de măsline și condimentul/condimentele preferate (boia, busuioc sau oregano uscat, chili etc.). 

Într-un bol, amestecați ușor frunzele de salată, crutoanele, gutuile, stafidele și brânza de capră, tăiată felii sau cuburi.
Puneți amestecul în două farfurii, iar la final presărați semințele prăjite de pin și turnați din dressingul de gutui de la Tokaj. Și gata!
20 de minute de „efort” pentru satisfacții depline. S-aveți poftă!


Produse asemănătoare

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin