Eisberg Mix cu brânză albastră şi nuci Pecan

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!

Brânzeturile cu mucegai nobil sau „cu sânge albastru” – cunoscute internațional ca „blue cheese” – sunt mult prea bune să nu le creăm contextul potrivit.

Motiv pentru care, fie că vorbim despre Gorgonzola, Roquefort, Danablu sau Blue Stilton, e pur și simplu o blasfemie în religia brânzistă să o mănânci fără să-i potențezi subtilitățile și savorile cu alt aliment. Lista acestor „alte alimente” care trebuie să însoțească o brânză cu mucegai nobil e scurtă – vinul roșu și frunzele de salată. Evident, o pui pe pizza, în paste, o poți frământa în alte salate dar, dacă vrei cu adevărat să te bucuri de o brânză cu sânge albastru, o faci alături de un pahar de vin roșu, însoțită de frunze de salată.

Ingrediente:

- 1oog Eisberg Mix

- 50g brânză cu mucegai nobil (Gorgonzola, Roquefort, Danablu etc.)

- o mână (cca. 40g) de nuci Pecan

- 30 ml ulei extravirgin de măsline

- French Dressing Eisberg

În combinația de față, de pildă, avem o Gorgonzola cu salată Eisberg, câteva nuci Pecan, care adaugă mai multă proteină și un gust mai bogat combinației – și, de exemplu, un Merlot oltenesc.
Ce voiam noi să vă zicem de fapt – brânza albastră cu vinul roșu potrivit e o combinație celebră și adorată. Brânza albastră pe un pat de salată verde cu vinul roșu potrivit e combinația perfectă!

Produse asemănătoare

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin