Mix Bucuria cu ou, avocado și năut

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!

Fără prea multă introducere - acest mix inventat de chef Ștefan Popescu e consistent nutritiv, splendid vizual și perfect la gust. Probabil cel mai bun mic dejun cu salată inventat vreodată!

Pentru două porții vă trebuie:
- o pungă de Mix Bucuria de la Eisberg (morcov, endivia, varză roșie)
- două ouă (fierte semitare)
- un fruct de avocado bine copt
- 2x50g de năut (din conservă, sau fiert a la carte)
- două felii de pâine prăjită
- două linguri de ulei extravirgin de măsline
- sare, piper și un dressing după gust


Nu e nicio mare filosofie mixarea acestor ingrediente - dar, pentru maximum de senzații:
- trageți pâinea la tigaie, cu puțin unt, în loc să o prăjiți la toaster;
- pentru că năutul trebuie fiert mult și bine, mai bine folosiți năut din conservă - sau, dacă aveți năut în dieta obișnuită, vă puteți face stoc de năut fiert, păstrat la congelator și folosit oricând e nevoie;
- ca să nu stați să faceți dressingul preferat, recomandăm să folosiți fie Yoghurt dressing sau Oriental dressing de la Eisberg. Oricare dintre acestea va completa minunat „dressingul” făcut deja de partea moale a gălbenușului. Le găsiți la același raft din supermarket cu mixurile noastre de salată.

Poftă bună! 


Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin