Patru idei de rețete completate de Chef Salad

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!

Gata, ați intrat în bucătărie, v-ați pus șorțul și sunteți pregătiți să vă avântați printre cratițe, boluri și tigăi? Sună a simfonie ce o să iasă.

Și acum ce? Ah, da, era să uităm. Aveți nevoie și de câteva idei de rețete, că doar v-am luat pe nepregătite și n-ați sărit acum din canapea în bucătărie înarmați cu carnea de vită într-o mână și salata în cealaltă hotărâți să scoateți bovina la o plimbare în iarba verde. :D

Că tot ziceam de salată, zic să punem în valoare Chef salad - care are endivia, frisée, sfeclă roșie și semințe de dovleac care merge bine de tot și cu vită, și cu pește și cu ce ne-am mai gândit noi în continuare. Iar imaginea nu e pusă întâmplător - sfecla roșie rasă din Chef Salad este ingredientul-cheie, care schimbă regulile jocului și personalizează aproape orice meniu în direcția „salată cu ceva alături” și nu invers, cum tindem să facem de obicei.


Ingrediente

160g

Chef Salad

Vită la tigaie cu sos de muștar și Chef Salad. Ce vă trebuie: 1 bucată de carne de vită care se prăjește în ulei de masline până se face pe gustul vostru. Între timp se pregătește sosul de muștar: 1 lingură de muștar peste care se pune puțină zeamă de lămâie și ulei de măsline. După ce este gata, carnea se trece prin sos și se așează pe patul de salată asezonată cu oțet balsamic, sare și piper.

Brânză feta cu roșii cherry, măsline negre și Chef Salad. Mai simplu, sănătos și gustos decât atât, nici că se poate. La mixul de salată endivia, frisee, sfeclă și semințe de dovleac se adaugă bucățile de brânză feta, roșiile cherry și măslinele negre și se condimentează cu sare, piper, ulei de măsline și oțet balsamic. E o rețetă răcoritoare de vară, dar poate fi o masă oricând. Și chiar dacă atunci când ne uităm pe geam nu pare, vara nu e chiar atât de departe.

Coaste la cuptor cu sos BBQ și Chef Salad. Aveți nevoie de 1 kg de coaste de porc. Le spălați bine pe ambele părți, îndepărtați pielița albicioasă, dacă doriți, apoi le sărați și condimentați din abundență și pe o parte și pe alta. Le puneți într-o tavă încăpătoare, în care se adaugă 2 căni de apă, se acoperă cu aluminiu și se pune la copt pentru 2 ore. La jumătatea timpului le întoarceți pentru a se găti uniform. După scurgerea timpului îndepărtați folia de aluminiu, ungeți coastele cu sosul BBQ și le puneți la rumenit pe ambele părți, câte un sfert de oră, fără folia de aluminiu. Ce rămâne de făcut? Pregătiți salata, o condimentați cu ulei de măsline extravirgin, sare și piper și adăugați și o lingură de semințe de susan și floarea-soarelui, după care amestecați bine. Bon Appétit!

Pește prăjit cu cartofi și Chef Salad. 1kg de cod vă este suficient. Îl curățați de solzi, branhii și pe interior, îl spălați în apă rece și îl feliați. După îl sărați, stropiți cu zeamă de lămâie și îl lăsați la rece o jumătate de oră. Ulterior treceți feliile de cod printr-un amestec compus din 2 gălbenușuri de ou, piper și 2 linguri de ulei, după care le prăjiți în ulei încins pe ambele părți. Cartofii (500g) se fierb, se taie cubulețe și se adaugă în mixul de salată pe care îl condimentăm cu sare și piper. Mai rămâne să punem zeama de lămâie și uleiul, să amestecăm bine și să o lăsăm la rece timp de 15 minute. Cei care doresc pot orna salata cu pătrunjel.

Care vă miroase mai bine? Dacă nu puteți alege și aveți o pasiune pentru gătit, vă recomandăm să le încercați pe toate.

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin