Salată vietnameză Rau Mầm

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!

O salată savuroasă şi sănătoasă tocmai din Vietnam: frunze crocante cu carne de vită sau pui şi sos dulce – acrişor. E masa perfectă pentru o seară plină de planuri aventuroase.

Ingrediente:

200gr de fasole verde, 200gr de carne de vită, ulei de măsline, sare, usturoi, piper, 100gr de salată eisberg, 2-3 ouă, oţet, zahăr, 1 castravete murat, roşii cherry


Taie carnea în bucăţi subţiri.

Marinează carnea cu o jumătate de linguriţă de sare şi puţin ulei de măsline pentru 15 minute.

Încinge uleiul, adaugă usturoiul tocat şi lasă carnea pe grătar până este gata. Pune carnea într-un castron şi asezonează cu piper.

Fierbe ouăle, scapă de coajă şi taie-le în jumătăţi.

Amestecă apa cu zahăr, sare, oţet, piper, ulei de măsline. Pentru un plus de savoare, adaugă ceapă roşie tăiată felii în compoziţie.

Aranjează salata pe o farfurie împreună cu roşiile şi castravetele murat. Adaugă ouăle fierte, carnea de vită, fasolea verde. Adaugă sosul.

Salata se poate servi simplă sau cu orez fiert.

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin