Trei idei de salată cu dressingul Eisberg cu mere de la Tokaj

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!

Ai văzut, cu siguranță, dressingurile de Tokaj – patru la număr – de la Eisberg, pe rafturile frigorifice din magazin. Te-ai gândit, poate, că e bun doar pentru salată de fructe, că deh, mere = fructe, deci nu merge altfel.
EROARE!
Uite mai jos trei idei de salate bune pe care să le faci perfectă, doar cu un dressing de mere de la Tokaj:

1. Pe un pat de salată Eisberg pui un pumn de migdale nesărate, vreo 5-6 curmale (uscate, fără sâmburi), un bulb mic de fenicul, feliat subțire și presari jumătate de legătură de mărar tocat. Ei bine, peste astea mai pui un pic de sare și piper, o lingură de ulei extravirgin de măsline și – ca să transformi perfectul în mai mult ca perfect, o jumătate de plic de dressing de mere de la Tokaj!

2. Pe un pat de Pikans mix (îl știi, mixul cu endivia, radicchio, Rucola, praz și marea Madame de Frisée…) pui cam 50-60g de fâșii de brânză italiană tare (Pecorino toscano sau romano, ori parmezan), o mână de semințe de pin și cam 100g de – atenție, că e sezonul ideal – boabe de struguri negri, tăiate în jumătăți. Și aici, desăvârșirea vine dintr-un praf de sare și piper, un pic de ulei de măsline extravirgin și un dressing cu piure de mere de la Tokaji.

3. Tot cu struguri roșii și tot de sezon autumnal, dar mai puțin pretențios – pe un pat de rucola pui, la fel, struguri negri mari, tăiați în două, o mână de miez de nucă sfărâmat și două tulpini de țelină, tăiate mărunt. Plus, peste toate acestea, un pic de pătrunjel verde, tocat sau nu (după gust). Finalul vă e deja cunoscut – sare, piper, ulei de măsline extravirgin și dressing.

Produse asemănătoare

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin