Verde stop în farfurie – salată cu spanac, varză kale și fetică

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!

Verde stop în farfurie, sănătate, bucurie!
Cam acestea sunt cuvintele cu care putem descrie salata cu spanac, varză kale și fetică. De ce sănătate?, credem că e mai mult decât evident că atâta verde la un loc nu pot decât să ne facă bine, de ce bucurie? Ei bine, pentru că din când în când trebuie să ne mai bucurăm papilele și sistemul digestiv și cu verdețuri simple și hrănitoare, așa cum sunt spănpcelul, varza kale și fetica (nu uitați că nu doar acestea sunt hrănitoare!). După mesele grele specifice iernii avem nevoie (nu neapărat noi, ci organismul) de mâncăruri ușoare ca o mângâiere, ca o briză ușoară de vară, cam cum este această salată a cărei rețetă o prezentăm numaidecât.

Timp de preparare – zece minute

Dificultate - scăzută

Porții – patru

Ingrediente

 

Mod de preparare

  • Mărunțim varza kale și o punem alături de celelalte verdețuri într-un bol cuprinzător.
  • Fie tocăm, fie rupem între degete nucile și le presărăm peste verdețuri.
  • Presărăm sare, piper și ulei de măsline după gust, dar cu moderație!
  • Potrivim cu zeama de lămâie și servim imediat, complicat tare, nu-i așa?

Sfaturi și recomandări

  • Vă recomandăm să lăsați salata așa și să nu mai adăugați alte ingrediente – șoc și groază, da! Am mai spus-o și înainte și o mai spunem și acum, din când în când mai avem nevoie și de iarbă.
  • Dacă nu sunteți fani ai nucilor simple puteți să puneți orice alt fel de oleaginoasă.
Logo Facebook Logo Instagram