Wrap cu pui, salată Eisberg și sos Thousand Islands

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!

Cum să faci să împaci toate gusturile deodată, dacă nu cu o salată? Și nu orice salată, ci una minunat ambalată, genial condimentată, proaspătă și aromată! 

Chef Ștefan Popescu, încă o dată, s-a întrecut pe sine în execuția delicioasă a principiului „less is more”: câteva ingrediente, strălucit combinate și frumos aranjate cu care să ții un party a la carte:)

Pe scurt. vorbim despre un platou care conține și un snack, carnivor și sănătos, și o alternativă vegetariană nu mai puțin gustoasă. 

Ce vă trebuie pentru acest wrap (nu dăm cantitățile, ci doar ingredientele, că fiecare-și poate personaliza wrap-ul cum dorește):

- Salată Eisberg
- Dressing de salată Thousand Islands (pe ambele le găsiți la vitrina cu legume proaspete din supermarketuri)
- Piept de pui la grătar, tăiat mai subțire
- Roșii de grădină, feliate subțire
- O pungă de tortillas (sau de lipii libaneze)
- O pungă de nachos
- Sare și piper după gust

Un astfel de platou se asamblează foarte ușor.

1. Pieptul (sau pulpele de pui dezosate) se fac pe grătar/plită/la tigaie, după gust. Folosiți mirodeniile preferate (chef Ștefan s-a limitat la sare, piper, cimbru)
2. Tăiați pieptul de pui și roșiile în felii subțiri
3. Pe o tortilla, întindeți dressing Thousand Islands (sau dressing Caesar, după gust)
4. Pe o jumătate de tortilla, așezați o mână de frunze de salată Eisberg, feliile de roșii și de carne de pasăre (evident, puteți folosi și alt tip de carne)
5. Îndoiți spre interior ușor tortilla la extremități și rulați în ambele părți
6. Tăiați ruloul în două și așezați-l pe o farfurie, lângă care mai puneți un pat de frunze de salată și câțiva nachos, pe care îi puteți stopi cu dressing de salată Caesar sau cu sosul de nachos preferat.

Voilà!Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin