Cum poți să o combini pe Valentina?

Valentina, vedeta lunii februarie în cercul de mixuri Eisberg, este pregătită să se alăture rețetelor tale preferate sau noilor combinații pe care le-ai putea face. 

Combinație crocantă și apetisantă de endivia, frisee, radicchio, morcov, sfeclă roșie, partenera sezonieră sau „one month stand” este extrem de versatilă. Dacă ți s-a pus pata pe ceva simply fresh și vrei s-o combini pe Valentina, uite cum s-o faci:

  • Brânză feta și fulgi de porumb  – O poți numi gustare, prânz sau cină. Nu contează. Este sățioasă, iar mixul selectat, alături de cele două ingrediente, trezește toate simțurile și toate poftele – fix ce-și dorește Valentina!
  • Creveți și ouă de prepeliță – Ceva mai sofisticat, însă, dacă vrei în noaptea de Sf. Valentin să-ți impresionezi jumătatea, nu strică să încerci această rețetă.
  • Piept de pui – Banalul piept de pui la grătar este un partener safe, pe care Valentina îl poate însoți în orice moment. Sau îl poți prepara la cuptor cu condimente, urmând ca apoi să îl mănânci cu mixul vedetă. Tu decizi.
  • Calamar și fructe – Ne întoarcem la ideea de „sofisticat”. O salată Thai poate este ceva ce n-ai mai încercat și, dacă ești fanul exploziilor de gust și gâdilatului papilelor gustative, merită o șansă. În plus, Valentina se lasă „legată” de astfel de rețete, așa că fă-ți de cap cu ea.
  • Paste și pește – O salată fresh cu niște penne sau farfalle, ton și partenera pe care ți-o sugerăm este fie ideea de cină rapidă în doi, fie prânzul tău de la birou.
  • Vită la tigaie cu sos – Iubitorii meniurilor ce includ carne de vită pot prepara acest tip de carne la tigaie, cu un sos de muștar, iar în farfurie o pot așeza, lângă, pe Valentina. Sigur se vor înțelege bine.
  • Coaste la cuptor cu sos Barbecue – Dacă deja îți lasă gura apă și dacă știi că jumătății tale nu îi e jenă să te vadă cum te murdărești de sos până la cot, află că poți combina mixul cu acest preparat. Dar, încearcă, totuși, să mănânci ușor.
  • Dacă nu ai un partener de Valentine`s Day nu-ți face griji. O ai pe Valentina – dimineață, prânz și seară. O savurezi ușor, o tăvălești cu niște preparate din carne bine alese sau o mănânci crudă cu ceva simplu - ea nu se supără. Cât timp e disponibilă, acceptă orice.


Pe Valentina o găsești la raft, numai în luna februarie, în magazinele Kaufland, Selgros, Mega Image, Auchan, Carrefour.

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin