Eisberg, alături de Imunis Dragons

20 de femei care au supraviețuit cancerului la sân formează acum Imunis Dragons, prima echipă de vâslașe din România care va participa la competițiile internaționale de dragon boat, care vor avea loc în 2021 și 2022 în Irlanda de Nord și în Noua Zeelandă.

„Dragon boat” e o disciplină sportivă pe apă, tradițional chinezească, dar care și-a făcut debutul ca sport modern în 1976, la Hong Kong și care are ca elemente reprezentative ambarcațiunea cu cap de dragon, numărul mare de vâslași, un toboșar și un cârmaci.

Ne bucură să fi fost parte a evenimentului de lansare Imunis Dragons, care a avut loc recent în Parcul IOR din Capitală . Eisberg este un brand aflat în strânsă legătură cu feminitatea, implicit cu problemele acesteia: o majoritate a angajaților Eisberg sunt femei, în plus, femeile formează și majoritatea consumatorilor produselor noastre. Nu suntem și nu vom fi străini de lupta cu cancerul la sân și, în sens mai larg, de sferele de preocupări pentru sănătate ale femeilor din România. 

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin