Recomandări proaspete pentru seara de Revelion

Aşadar, ca să nu fii nici prea over dressed (cum spun prietenele mele englezoaice), dar nici să ajungi în pantaloni de schi la cel mai elegant restaurant din staţiune, încearcă să afli mai multe detalii despre locul unde urmează să-ţi petreci minunata seară şi cine-s oamenii invitaţi. Dă un telefon, un mail, trimite un porumbel călător, te descurci să descoşi oamenii, doar e în firea noastră, a madamelor!

Dacă ajungi la un hotelaş boutique sau chiar la un hotel mai de pe la patru stele în sus, fă bine şi pune-ţi în geantă o rochie – dar nu aia de la nunta verişoarei Martha, aia cu volane mari şi flori. Îmbracă una care chiar să-ţi scoată în evidenţă…personalitatea şi corpul. Poate fi neagră, roşie, sau în culori pastelate, însă accesoriile sunt cele care o completează cu adevărat. Deşi e noaptea de Revelion, nu e nevoie să străluceşti mai tare ca instalaţia din brad, aşadar renunţă la bijuteriile cu prea multe sclipiri. Pune, de exemplu, un şal fin cu inserţii strălucitoare (dacă chiar doreşti să străluceşti) sau nişte pantofi – bijuterie.

high-heels-1926791_1920

Dacă petreci noaptea dintre ani într-o pensiune de munte sau într-o cabană, poate că ideea de rochie sau fustă elegantă nu e tocmai una fericită, aşadar clasicul pantalon te poate salva. Totuşi, încearcă să scapi de blugii de zi cu zi, dă-le o şansă pantalonilor de costum, la care asortezi fie o cămaşă sexy, fie o bluză un pic mai decoltată sau chiar tricotaje fine– nu uita totuşi că eşti la munte, nu într-un club, există riscul să ieşiţi afară, la zăpadă, la grătar, la plimbări nocturne sub clar de lună şi ger înfiorător.

Dacă alegi totuşi varianta unei seri la un restaurant sau într-un club, opţiunile sunt nenumărate: de la rochii cu spatele gol, până la pantaloni din piele sau paiete. Din nou “less is more” – nu-ţi etala toate bijuteriile sau blănurile, nu cu asta impresionezi: în plus, nu uita să asortezi o geanta elegantă. E musai!!! Nu, aia cu care mergi la birou şi-ţi pui în ea şi apa, şi sandvişul, şi smacurile, şi un kil de cartofi, nu se potriveşte situaţiei. Fii o doamnă, ce frunza mea!

Sfaturi de la Madame de Frisée:
– Indiferent ce alegi să porţi, în final contează personalitatea şi educaţia fiecăreia
– Nu face nimic din ce n-aş face eu
– Adaugă şi salată la friptură! Sau şi mai bine, mănâncă doar salată :D

Hai, la mulţi ani de nou an! Să curgă valuri de champagne! Champagne, sau un prosecco sau ce-ți bucură ție inima. Alt sfat preţios de la Madame de Frisée!

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin