Regulament Tombolă „#EisbergBistroFresh”

Tombola „#EisbergBistroFresh” este organizată de către S.C. Eisberg S.R.L. cu sediul social in Șos. Cernica, nr. 216, Oraș Pantelimon, jud. Ilfov. S.C. Eisberg S.R.L. este procesator autorizat de date cu caracter personal.

Concursul se va desfășura în perioada 2-15 aprilie 2019, pe platforma Facebook și este organizat exclusiv pe teritoriul României.

Concursul se adresează tuturor persoanelor fizice, care au împlinit vârsta de 18 ani până la data de 18 aprilie 2019 inclusiv, cetăteni rezidenți în România. Nu pot participa la acest concurs angajații societătii Eisberg și ai părților comerciale implicate în această campanie promoțională, precum și membrii familiilor acestora (copii, părinti, frați/surori, soț/soție). Organizatorul își rezervă dreptul de a înlătura orice tentativă de fraudă prin eliminarea dreptului de participare la acest concurs persoanelor care încearcă să fraudeze. Prin fraudă înțelegem inclusiv trimiterea de bonuri de pe conturi multiple în încercarea de a spori șansele de câștig.

Orice persoană care încearcă să fraudeze va fi automat descalificată și va pierde dreptul de a participa la concurs. Se înțelege prin tentativa de fraudă inclusiv crearea de conturi multiple, trucajul foto, și înscrierea de dovezi falsificate în concurs. Postările și comentariile cu caracter obscen, care instigă la ură ori discriminare vor atrage după sine excluderea din concurs.

Perioada de participare in concurs: 2 aprilie 2019, ora 12pm - 15 aprilie 2019, ora 12pm.

Pentru a participa la concurs participanții trebuie să respecte condițiile de participare de mai jos:

  • Participanții trebuie să achiziționeze cel puțin o salată ready-to-eat din gama Eisberg „Bistro” (Caesar, Picnic, Greek) în perioada de concurs. Produsul se găsește în rețelele de magazine Kaufland, Auchan, Cora și Carrefour din România.
  • Participanții trebuie să fie fani sau followeri ai paginii de Facebook Eisberg – Iubesc Salatele (adică să fi dat like sau follow paginii)
  • Fiecare participant trebuie să trimită către pagina de Facebook Eisberg – iubesc salatele, folosind mesageria privată, dovada foto a achiziționării produsului Eisberg din gama Bistro. Fotografia trebuie să conțină produsul și, lizibil, bonul fiscal ce include achiziția acestuia.
  • Fiecare produs achiziționat - însoțit, conform regulamentului, de poză, reprezintă o înscriere în tombolă. Astfel, premiile se vor putea cumula.
  • Înscrierea în concurs și tragerea la sorți se face pe baza seriei bonului fiscal (care trebuie să fie lizibilă) și a prezenței produsului, de o manieră vizibilă, în fotografie și pe bonul fiscal.
  • Participanții trebuie să păstreze bonul fiscal participant la concurs.

Premii  

Se vor acorda, prin tragere la sorți, 5 premii constând, fiecare, într-un voucher de cumpărături la eMag în valoare de 500 de lei.

Tragerea la sorți se va face în data de joi, 18 aprilie 2019, ora 12pm, prin introducerea seriilor de bon fiscal în sistemul de extragere random.org. Anunțul privind câștigătorii se va face în aceeași zi. Extragerea va fi filmată și nu se vor admite contestații.

Câștigătorii vor fi nominalizați printr-un anunț pe pagina de Facebook Eisberg – Iubesc salatele și vor fi contactați în privat pentru datele personale (nume, adresă, telefon, în vederea livrării premiului).

Premiul va fi livrat gratuit de către organizator prin poștă sau curier.

Câștigătorii trebuie să răspundă cu coordonate de identificare (nume, prenume, adresa, telefon) în termen de două zile de la contactare, în caz contrar se va organiza o nouă extragere pentru acordarea premiului respectiv.

Nu se vor lua în considerare acele date trimise de participanți care au conținut obscen, defăimător, amenințător, pornografic, de hărțuire sau care încalcă vreo lege, iar participanții vor fi descalificați din concurs.


Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin