Somnul dulce mult aduce

Somnul nostru cel de toate zilele este extrem de important pentru organism permițându-i acestuia să se recupereze și oferindu-ne o parte din energia necesară pentru a trece o nouă zi.

Pe înțelesul tuturor: dacă nu dormim suficient a doua zi suntem zombi și în plus riscăm o mulțime de probleme de sănătate în timp. Nivelul inflamației din organism va crește, veți pierde grăsimi, vă va slăbi concentrarea și pot apărea probleme cardiovasculare.

Suficient somn vă va ajuta să vă descurcați mai bine atât fizic și mental, cât și în viața sexuală. Da, performanțele sexuale sunt strâns legate de un somn odihnitor și responsabile de fericirea voastră. Așadar, dormiți bine dacă vreți să fiți mult mai fericiţi!

Iată câteva aspecte de care să țineți cont pentru a vă îmbunătăți odihna:

Lumina

Pentru a adormi repede, evitați lumina puternică în general și lumina albastră emisă soare sau de ecranul computerului, tabletei sau telefonului cu două ore înaine de culcare. De ce? Pentru că lumina albastră tulbură producția de melatonină a organismului, responsabilă cu atenționarea organismul că are nevoie de odihnă.

De asemenea, un dormitor cât mai întunecat îl poate aduce pe Moș Ene pe la gene într-o clipită.

Zgomotul

Zgomotul poate reduce drastic calitatea somnului. De aceea este foarte important să fie liniște în dormitor. Dacă acest lucru nu este posibil, atunci puteți folosi dopuri de urechi. Asta desigur, în cazul în care nu aveți un bebeluș

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin