Smoothies pentru vitalitate, energie și răcoare

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!

Smoothie-ul este o băutură mai consistentă, uneori având chiar şi densitatea unui piure, care se realizează în general dintr-un amestec bine mixat de fructe, legume, verdeţuri, peste care se pot adăuga lapte, iaurt sau suc de fructe. Trebuie să ai un blender și cam asta-i toată treaba!

Ideal pentru un mic dejun sănătos, gustare rapidă şi uşoară la prânz, o adevărată “bombă” energică atunci când simţi că puterile te părăsesc şi eşti abia la jumătatea zilei, o cină numai bună pentru “a intra” în costumul de baie din anul 3 de facultate - iată doar câteva motive pentru care să începi să o cură de smoothie-uri. Să nu mai spunem că dacă laşi la congelator câteva ore o cupă cu acest amestec nemaipomenit, poţi să te bucuri liniştită, fără nici cea mai mică urmă de vinovăţie, de cea mai mare și mai sănătoasă porţie de îngheţată.

1. Super-Green Smoothie - banana, frunzele de spănăcel de la Eisberg, kiwi, ghimbirul proaspăt și semințele de cânepă conferă acestui preparat o textura delicioasă, cremoasă. (230 de calorii)

2. Încearcă rețeta: piersici şi zmeură – ai nevoie de câteva ingrediente: zmeură (poate fi şi îngheţată în sezonul rece), felii de piersici, iaurt 5% grăsime, seminţe de in, extract de vanilie, vârf de sare, topping la alegere (calorii: 141)

3. Un intrus suspect: conopida, peste care se adaugă căpşuni, lapte de cocos, un praf de cacao, puţin unt de migdale, un vârf de sare, miere. Aţi citit bine: conopidă, de preferat în acest smoothie să fie congelată pentru că este practic fără gust (aşadar nu va altera gustul final al preparatului), dar care adaugă mixului fibre şi vitaminele C şi K (aprox. 288 de calorii).

4. O combinaţie clasică: fructe de pădure şi banană. E ca şi cum ai mînca o brioşă, dar fără zahărul de rigoare din combinaţie, aşadar poţi să îţi pui şi porţia a doua.

5. Save the best for last: Green Drink, adică amestecul nostru de frunze proaspete și banane. Încercați, noi, vorba postmodernului, ne odihnim cazul:)


Produse asemănătoare

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin