Chipurile frumuseții. „Portret de femeie” la Eisberg

Cu siguranță, nu noi putem defini frumusețea – există o ramură întreagă a filosofiei care studiază frumosul și tot ce înconjoară acest concept abstract, numită estetică.

Putem, însă, să vedem frumusețea acolo unde e – iar acum putem și să o conturăm. Pentru că frumusețea la Eisberg are chip – de fapt, mai multe chipuri, ale colegelor noastre care au participat la „Portret de femeie”, proiectul personal de fotografie publică gândit de artistul foto Cristian Șuțu și ajuns la a opta ediție.

Pentru cine nu știe, „Portret de femeie” este cea mai frumoasă și mai populară campanie de fotografie publică de portret din România. Este o ocazie – pentru mulți rară, pentru unii unică – în care un artist al imaginii scoate, cu inspirație, un aparat și câteva lumini, ce e mai bun din sufletul omului și-l așterne pe un chip.

Ce am văzut privind în ansamblu la tot proiectul? Frumusețe. Femeia este frumusețe în sine, iar o mână de maestru, cum e a lui Cristi Șuțu, este capabilă să „scoată” din sufletul femeii frumusețea și să o imortalizeze pe un chip.
Ce am văzut privind fiecare portret în parte? Putere, speranță, încredere și o bucurie de a fi cine știi că ești, bucurie care scapă mult prea des privirilor pe fugă ale Celuilalt. Meritul fotografului e să surprindă această bucurie pentru totdeauna într-un portret.

Puteți admira întregul album aici.

Noi suntem absolut încântați că Madame de Frisée are cele mai frumoase prietene!

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin