d'aucy

d'aucy aparține cooperativei cu același nume, originară din Bretagne, în nord-vestul Franței. Cu peste 30 fabrici în Franța și Ungaria, d'aucy a devenit unul dintre principalii jucători din industria alimentară europeană.

De la d'aucy primim porumbul dulce. Gustul delicios, culoarea aurie și textura crocantă îl fac să fie una dintre legumele preferate ale copiilor și un ingredient-vedetă al salatelor. Într-o combinație precum Mexico Mix, porumbul evocă soarele prin culoarea sa și prin asocierea culturală cu bucătăria mexicană și îi încântă pe gurmanzi. Toate acestea fără conservanți, aditivi alimentari potențiatori de aromă. E un porumb nemodificat genetic și, pur și simplu, gustos..

.

daucy.ro

Expertarom

Partener al producătorilor din Industria Alimentara, Expertarom oferă o gamă largă de ingrediente pentru numeroase sectoare ale industriei alimentare.

expertarom.ro

Aspeti

Aspeti este o companie specializată în distribuția unei game largi de ambalaje pentru fructe și legume precum și a mașinilor de ambalat prin termosudare pentru industria alimentară. 

Aspeti ne furnizează caserole și mașini de ambalat prin termosudare, care sunt folosite pentru ambalarea diferitelor salate și legume. Mai mult, ne sunt vecini, așa că tot ce ne livrează ajunge foarte repede!

aspeti.ro

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin