News

21
APR.
Ce se mănâncă la Cina cea de Taină în diferite culturi
Bucatele reprezentate în reprezentările cu „Cina cea de taină” din întreaga creștinătate diferă în funcție de gastronomia locală

21
APR.
Pești delicioși din Marea Neagră, pe care îi consumăm mai rar
Câini, pisici și vulpi de mare, să-i tot punem pe masă.

15
APR.
Patru rețete vechi de cozonaci, de la Kogălniceanu la Sanda Marin
Cozonacul are o istorie bogată și la noi - iată câteva rețete de odinioară!
Descoperă categoriile de produse
Rețete noi

Mix Bucuria cu ou, avocado și năut
Dacă salata perfectă pentru micul dejun nu exista, aceasta trebuia inventată!






Salată de fasole roșie cu porumb
Combinație simplă, eficientă nutritiv, satisfăcătoare gustativ de la Cristian Mărgărit






Salată amăruie - dar cu miere
Chef Vasile Nicolae ne încântă cu o combinație vegetariană realmente excepțională!




