Regulament Tombolă „Fă-ți salata campioană!”

Preambul:

Tombola „Fă-ți salata campioană!” este organizat de către S.C. Eisberg S.R.L., cu sediul social în Sos. Cernica, nr. 216, Oraș Pantelimon, jud. Ilfov. S.C. Eisberg S.R.L. este procesator autorizat de date cu caracter personal. Tombola se va desfășura în perioada 15-29 iulie 2021, pe platformele Facebook și Instagram.

Concursul se adresează persoanelor fizice, care au împlinit vârsta de 18 ani până la data de 15 iulie 2021 inclusiv, cetăteni rezidenți în România. Nu pot participa la acest concurs angajații societății Eisberg și ai părților comerciale implicate în această campanie promoțională, precum și membrii familiilor acestora (copii, părinți, frați/surori, soț/soție). Organizatorul își rezervă dreptul de a înlătura orice tentativă de fraudă prin eliminarea dreptului de participare la această tombolă al persoanelor care încearcă să fraudeze.

Orice persoană care încearcă să fraudeze va fi automat descalificată și va pierde dreptul de a participa la tragerea la sorți. Se înțelege prin tentativă de fraudă inclusiv crearea de conturi multiple, trucajul foto, ori înscrierea de dovezi falsificate în concurs. Postările și comentariile cu caracter obscen, sau care instigă la ură ori discriminare vor atrage după sine excluderea din concurs.

Perioada de participare la tombolă: 15 iulie 2021, ora 12pm - 29 iulie 2021, ora 12pm.

Despre tombolă:

Tombola se bazează pe o provocare adresată publicului.

Între  15 și 29 iulie 2021, participanții la concurs sunt invitați să-și prepare salata preferată, folosind cel puțin un produs Eisberg (poate fi un mix de salate, un singur fel de salată sau un dressing).

Participanții trebuie să posteze public, pe contul personal de Facebook sau Instagram, o fotografie care să cuprindă produsul finit (salata preferată) și produsul Eisberg folosit (ambalajul produsului). Fotografia trebuie să fie însoțită de etichetarea paginii de Facebook Eisberg: #simplyfresh şi de hashtag-urile #salatacampioana, respectiv #iubescsalatele (pentru identificarea participanților).

 

Premiul și acordarea lui:

Premiul constă într-un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei. Câștigătorul poate alege între un voucher valabil în magazinele Kaufland sau pe platforma online emag.ro.

Premiul se va acorda prin tragere la sorți, tragere care va avea loc pe data de 30 iulie 2021, ora 14.

Tragerea la sorți va fi făcută prin random.org (site specializat în selecție aleatorie), iar numele câștigătorului va fi anunțat la scurt timp, printr-o postare pe pagina de Facebook „Eisberg: #simplyfresh”.

Condiții de acordare a premiului:

Câștigătorul tombolei este de acord să dezvăluie organizatorului, prin mesageria de Facebook, adresa de livrare și numărul personal de telefon. Aceste date cu caracter personal vor fi folosite de către organizator strict pentru facilitarea acordării premiului (expedierea voucherului în formă fizică, prin curier). Informațiile nu vor fi folosite sau păstrate de către organizator după momentul acordării premiului.

În cazul refuzului sau imposibilității de contact (câștigătorul refuză să comunice datele personale), în termen de două zile de la anunțarea câștigătorului, se va efectua o nouă tragere la sorți, din care primul câștigător va fi exclus.

Nu se vor lua în considerare acele date trimise de participanți care au conținut obscen, defăimator, amenințător, pornografic, de hărțuire sau care încalcă vreo lege, iar participanții vor fi descalificați din concurs.

Vă dorim succes!

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin