Tot ce ai vrut să ştii despre dressingul de Tokaj

Salatiști pasionați de gust, acest mesaj este pentru voi. Toți.
Gurmanzi pasionați de sănătate, acest mesaj este pentru voi. Toți.

Dressingul este pentru o salată ceea ce uleiul este pentru motorul mașinii; ceea ce atracția reciprocă este pentru sănătatea unui cuplu; ceea ce banul reprezintă pentru funcționarea economiei. Dresingul „unge” salata și îi dă gust. El transformă o salată dintr-o doză de alimentație sănătoasă într-o porție de mâncare gustoasă ȘI sănătoasă.
Ca-n exemplele de mai sus. Un motor merge o perioadă fără ulei, după care se strică. Un cuplu poate rezista un timp fără dragoste, după care apar dramele. O economie fără monede de schimb poate funcționa, și asta într-un scenariu ideal, doar într-un mediu primitiv sau într-o comunitate mică și închisă.

Dressingurile pe bază de oțet de Tokaj sunt, așadar, lubrifiantul ideal, dragostea împărtășită și banul care face lumea să se învârtă – totul pentru o salată.

Cele patru tipuri de dressing care se găsesc la noi pe piață sunt cu piure de gutui, de mere, de zmeură și oriental.
Alma Dressing wb copy

Despre cum se fabrică puteți citi aici, iar mai multe despre oțetul care stă la baza lui puteți afla de-aici. Chiar și cel care le produce are povestea lui!

Bun prieten cu Madame de Frisée, nutriționistul Cristian Mărgărit a pus la rândul lui, deoparte, informații și rețete de salate pe care aceste dressinguri le desăvârșesc.

Iar dacă nu ne credeți pe cuvânt că în cele patru pliculețe stă un mic miracol, citiți mărturia unei neubitoare de oțeturi convertită grație dressingurilor de Tokaj sau povestea inspirată de minunile pe care le face un oțet bun.

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin