#TeamFresh, adică noi, Microgreens România și Coșul de legume fructe

Ce este #TeamFresh?

#TeamFresh înseamnă trei companii care colaborează strâns pentru a oferi soluții și servicii complete de aprovizionare cu fructe, legume și verdețuri: Eisberg, Microgreens și Coșul de legume și fructe.

#TeamFresh se adresează deopotrivă sectorului HORECA și magazinelor de vânzare cu amănuntul.

#TeamFresh are două cuvinte cheie, în jurul cărora s-a format: prospețime și siguranță. Oferim un sortiment bogat de fructe, legume, salate, plante aromatice, microplante, precum și alte specialități gastronomice care acoperă nevoi diverse, de la decor culinar la nutriție.

#TeamFresh a pus la punct o soluție modernă de distribuție pentru HORECA. Depozitele noastre frigorifice sunt autorizate ANSVSA, cu o flotă de mașini cu temperatură controlată.

#TeamFresh s-a născut din dorința continuă de îmbunătățire a serviciilor noastre.

Acest parteneriat ne permite să oferim pachete personalizate de produse și servicii pentru clienții și partenerii noștri actuali și viitori din gastronomie și comerț.

De ce să lucrezi cu #TeamFresh?

Colaborarea cu noi înseamnă economii cu forța de muncă, eliminarea costului de aprovizionare cu produse proaspete precum și eficientizarea acestui proces. De asemenea, grație sistemului nostru integrat „track & tracy” și a programului de autocontrol, clienții noștri pot evita orice reclamații din partea consumatorului final.

Ce-ți promite #TeamFresh?

Calitate! Suntem gata să satisfacem toate cerințele și nevoile partenerilor noștri în ceea ce privește calitatea și cantitatea produselor livrate, inclusiv a ambalajului. Procesul de aprovizionare pentru client este fără pierderi, fără defecte ascunse. Asigurăm și personalizarea pachetului: produsele sunt livrate în ambalaje în funcție de tipul de produs, dar și de cerințele specifice ale clienților. Nu mai puțin important, promitem seriozitate și predictibilitate: produsele vor fi livrate la ora și adresa dorite.

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin