Farfalle cu rucola și brânză feta
Din nou, nu am inventat noi roata, da' ce să facem dacă aceste combinații sunt așa de bune...?
350 de grame de paste scurte
100 de grame de brânză proaspătă de capră - feta sau o telemea mai puțin sărată
3 linguri de ulei de măsline
2 linguri de oţet din vin roşu
2 linguriţe de muştar de Dijon
1 pungă de Rucola
1 jumătate de ceapă roşie tăiată felii subţiri
Sare şi piper
Pastele se fierb în apă cu sare până ce sunt al dente. Scurgeţi pastele şi clătiţi-le cu apă rece. Într-un vas mare amestecaţi pastele cu brânza de capră.
Pentru dressing: amestecaţi uleiul, oţetul şi muştarul. Asezonaţi cu sare şi piper.
Serviţi pastele cu dressing, rucola şi ceapă roşie.