Piept de curcan cu salată Eisberg și germeni Alfalfa

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!


Pentru două porții:

1 pungă salată Eisberg
1 cepe verzi
1 cutie porumb a 285 g
Sare
Piper
30 g germeni Alfalfa
150 g Creme fraiche (smântână de gătit)
2 linguri muștar Dijonnaise
1 căţel usturoi
70 g gorgonzola
100 g piept de curcan afumat (găsiți gata făcut la supermarket)
1 linguriţă seminţe de susan


Mod de preparare:

Se spală ceapa, se taie inele. Se scurge porumbul, se pune într-un bol şi se condimentează puternic cu sare şi piper. Se adaugă salata Eisberg şi ceapa, se amestecă. Germenii de Alfalfa se pun pe o sită, se spală bine sub jet de apă, se scurg de apă.

Pentru sosul de salată se amestecă Crème fraîche, muştarul Dijonnaise, usturoiul strivit, sare şi piper. Gorgonzola se desface în fulgi şi se adaugă la sos. Germenii Alfalfa şi pieptul de curcan se dispun pe salată şi se presară cu susan. Înainte de servire se toarnă deasupra sosul de Gorgonzola.


Logo Facebook Logo Instagram