Salată rapidă cu morcovi și rucola

Evaluarea dvs. a fost salvată!

Du hast schon eine Bewertung abgegeben!

Ce mai sălățim? Corpul are permanentă nevoie de vitamine și preparate sănătoase cât cuprinde. De unde le obținem cu minimum de efort culinar? Nicio grijă: vă zice acum Madame de Frisée! .

Simplu și rapid, nici nu te-ai apucat bine că ai și terminat. Iar rezultatul este o salată gustoasă pentru o zi activă și energică. Cele necesare:

200 grame de roșii cherry

1 morcov proaspăt

1 legătură de ridichi

1 pungă de rucola

1 castravete proaspăt

Sare

Piper

Ulei de măsline

Dressing Balsamico de Tokaj


Preparăm după cum urmează: luăm un bol mai mare sau mai mic în care punem conținutul unei pungi de rucola (pentru două persoane, jumătate de pungă pentri o singură porție), peste care adăugăm salata Frisee. Spălăm bine roșiile, morcovul și ridichiile. Tăiem roșiile cherry în două, iar morcovul îl dați prin răzătoarea cea mare – sau, dacă nu vă grăbiți, îl tăiați fin. Se pun atât roșiile, cât și morcovul în bolul unde salatele așteaptă cuminți să fie întregite. 

Au mai rămas ridichile și castravetele. Le tăiem de aceeași manieră în care am procedat cu morcovul. Le aruncăm peste restul de conținut al bolului. La final asezonăm după gust cu sare, piper, dressing și ulei de măsline. Amestecăm bine și cu-asta, basta! Maximum 5 minute din viață, o zi de vitamine, fibre și grăsimi sănătoase.

Logo Facebook Logo Instagram Logo Linkedin